Marievik-fran-Tanto_2560x1100

Börja planera ditt nya liv

I Marievik kan du både bo och arbeta, i en sweetspot mellan stad och vatten. Att trivas på jobbet är viktigt, men också att jobba där man trivs. Livet mellan husen ska kännas inspirerande och hållbart, med frisk luft, variation och utbud. Som en förlängning av staden, mot naturen. Kombinationen av boende, verksamheter och arbetsplatser ger en puls, där man deltar i den grad som passar. Det är nära ut, men också hem. Med cykel, bil, flyg, buss, tåg eller kajak. Till soffan, skolan, restaurangen, kontoret, garaget, datorn, affären, båten, förskolan. Ensam eller tillsammans.

Marievik är ett område i förvandling med staden runt hörnet och vattnet vid fötterna. Marievik är för alla, och vi ser fram mot att skapa en fantastisk plats.

Marievik i siffror

2
Simbassänger
491
Kajlängd
2
Parker

Det är vi som bygger Marievik

AMF_Fastigeheter_liggande_pos_logotyp_RGB.png

AMF Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag med 36 kommersiella fastigheter i Stockholm och Sundbyberg. Genom att utveckla och förvalta våra kontor, handelsplatser och kvarteren runtomkring bidrar vi till en levande och attraktiv stad. AMF Fastigheter är ett helägt dotterbolag till pensionsbolaget AMF.

www.amffastigheter.se
JM_LOGO_RGB.png

JM AB är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge och Finland.

www.jm.se
castellum_logo_liggande.png

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Fastigheterna utgörs i huvudsak av lokaler för kontor, lager/logistik och samhällsfastigheter. Vi tillskapar moderna arbetsplatser med hållbarhet och nytänkande i fokus. Att skapa arbetsplatser som bidrar till människors hälsa och välmående är viktigt för oss.

www.castellum.se
newsec-logotype.png

Newsec erbjuder fastighetsägare, investerare och hyresgäster ett brett utbud av tjänster inom förvaltning och rådgivning. Newsec grundades 1994 och har idag har ca 450 miljarder kronor under förvaltning. I Marievik förvaltar Newsec fastigheten Marievik 28 (Marieviksgatan 19) åt fastighetsägaren DWS (Deutsche Bank).

www.newsec.se
Tobin_Properties_-_en_del_av_Kl__vern_utan_T.png

Tobin Properties är en bostadsutvecklare som utmanar normen. Som visar att det går att ingjuta själ i nyproduktion. Som inte nöjer sig med att skapa funktionella och väldesignade bostäder och tillhörande fastigheter utan också engagerar sig för att öka hela närområdets attraktionskraft. Tobin Properties är inriktat på att utveckla bostäder i attraktiva bostadslägen, främst i Storstockholmsområdet.

www.tobinproperties.se